44+ Antieke Secretaires

44+ Antieke Secretaires. Een antieke secretaire is een antiek bureau. Antieke secretaires vind u op deantieksite.nl: Naast laden en een uitklapbaar blad beschikken ze over het algemeen over veel verschillende vakken en geheime bergruimten en afhankelijk van herkomst, leeftijd en daaraan gerelateerde stijl zijn ze meer of minder gedecoreerd. Onze antieke secretaires zijn vervaardigd tussen 1800 … Br 94 x d 45 x h 155 cm.

Aclk Sa L Ai Dchcsewjm57is25b0ahw5ga0ghqe8cjuyababggjwdg Sig Aod64 1ezk5g3bqcd7jk4qeohfxzv2ybtw Adurl Ctype 5

Uitgelicht Aclk Sa L Ai Dchcsewjm57is25b0ahw5ga0ghqe8cjuyababggjwdg Sig Aod64 1ezk5g3bqcd7jk4qeohfxzv2ybtw Adurl Ctype 5

Veel opbergruimte, 2 grote lades. Een antieke secretaire is een antiek bureau. Wanneer het bureaublad is ingeschoven of ingeklapt lijkt het geheel op een soort kast. Dit werkblad kan van massief hout … De secretaire dankt zijn naam, naast het feit dat er vroeger vooral door secretarissen gebruik van werd gemaakt, mede aan de geheime laden en compartimenten (secretaris is letterlijk de "geheimschrijver", de vertrouwde raadsman).

Bij veel antieke secretaires wordt het bureaublad als het is uitgeklapt gesteund door twee houten balkjes, die ook ingeschoven kunnen worden.

Antiek hollandse secretaire / kast. Antieke secretaires zijn er in vele verschillende vormen en maten maar hebben vaak wel overeenkomstige kenmerken. Uitgeklapt is dit dan tevens het werkblad. Een antieke secretaire is een antiek bureau. Onze antieke secretaires zijn vervaardigd tussen 1800 … Br 94 x d 45 x h 155 cm. Bij veel antieke secretaires wordt het bureaublad als het is uitgeklapt gesteund door twee houten balkjes, die ook ingeschoven kunnen worden.

Aclk Sa L Ai Dchcsewjm57is25b0ahw5ga0ghqe8cjuyababggjwdg Sig Aod64 1ezk5g3bqcd7jk4qeohfxzv2ybtw Adurl Ctype 5

Antieke secretaires vind u op deantieksite.nl: Veel opbergruimte, 2 grote lades. We hebben dus regelmatig een nieuwe antieke secretaire in de winkel staan. Het is een antiek bureau met een schuine klep. Antiek hollandse mahoniehouten secretaire /kast met mooi interieur. Wanneer het bureaublad is ingeschoven of ingeklapt lijkt het geheel op een soort kast. Antieke secretaires zijn er in vele verschillende vormen en maten maar hebben vaak wel overeenkomstige kenmerken. Uitgeklapt is dit dan tevens het werkblad. Bij veel antieke secretaires wordt het bureaublad als het is uitgeklapt gesteund door twee houten balkjes, die ook ingeschoven kunnen worden. Br 94 x d 45 x h 155 cm. Antieke secretaires vind u op deantieksite.nl:. Een antieke secretaire is een antiek bureau.

Popular posts from this blog

151+ Mystify Screensaver Windows 10 Vers

Ideeën Impresión 3D Ventajas Y Desventajas